Mortal Kombat 1’in çıkışı yeni fragmanla duyuruldu

Mortal Kombat 1

Bu hafta oyunseverlerle buluşacak olan Mortal Kombat 1’in çıkışını müjdelemek için oyundan son bir fragman daha yayınlandı.

Tüm zamanların en başarılı dövüş oyunu serileri arasında yer alan Mortal Kombat, çok yakında yepyeni bir oyunla oyun severlerin karşısına çıkacak. Seriyi sıfırlayıp yepyeni bir Mortal Kombat macerası başlatacak olan Mortal Kombat 1, 14 Eylül’de oyunseverlerle buluşacak. NetherRealm Studios tarafından geliştirilen oyunun çıkışına artık günler kala, stüdyo oyunun çıkışını müjdelemek için son bir fragman daha yayınladı.

Oyunun çıkışına günler kala yayınlanan bu son fragmanla birlikte, Shang Tsung ve Reiko’nun yeni hallerini ilk kez görme şansı yakalıyoruz. Ayrıca fragman bu karakterlerin yeni dövüş stillerini ve fatality’lerini de gözler önüne seriyor.

Mortal Kombat 1 1

Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena ve Sub-Zero gibi Mortal Kombat ile özdeşleşen karakterler Mortal Kombat 1’de de yer alacak elbette ama önceki oyunlardan alışık olduğumuzdan çok daha farklı tasarımlarla karşımıza çıkacak. Çünkü NetherRealm Studios bu oyunla birlikte seriyi yepyeni bir görünüme büründürmek istiyor.

Öte yandan yeni Mortal Kombat oyunundaki karakter bunlarla sınırlı kalmayacak. Bildiğimiz Mortal Kombat karakterlerinin yanı sıra çeşitli film ve dizilerden sürpriz karakterler de oyunda yer alacak. Daha önce gelen bilgilere göre Mortal Kombat 1’de karşımıza çıkacak bu sürpriz karakterler arasında The Boys dizisinin kötüsü Homelander, ilk olarak Suicide Squad filminde karşımıza çıkan Peacemaker, ve Invincible dizisinin ana karakterlerinden Omni-Man de yer alacak.

14 Eylül’de erken erişime açılacak, 19 Eylül’de ise tam olarak çıkacak olan oyun, Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows PC ve Xbox Series X’e geliyor.

Samsung Galaxy A25 performans testinde görüldü