Pokémon Go’nun yaratıcısından yeni oyun: Monster Hunter Now

Monster Hunter Now

Pokémon Go ile büyük başarı yakalayan Niantic, benzer bir oyun mekaniğine sahip olacak Monster Hunter Now oyununu bu yıl oyun severlerle buluşturacak.

Önümüzdeki yıllarda hızla büyümesi beklenen AR, yani artırılmış gerçeklik alanı, oyun dünyası için de büyük potansiyele sahip. Bu en iyi şekilde gözler önüne seren oyun ise 2016 yılında çıkan Pokémon Go oldu. Niantic stüdyosu tarafından geliştirilen Pokémon Go, AR teknolojilerinin en ilkel halini kullanıyor olsa da oyun severlerden büyük ilgi gördü. Bu da AR gözlükler istenen noktaya geldikten sonra bu tarz oyunların en kadar büyük başarıla imza atabileceği konusunda bir gösterge oldu.

Pokémon Go ile bu alana öncülük eden stüdyolardan biri olan Niantic, şimdi yeni bir oyunla oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik Pokémon Go gibi bu yeni oyun da halihazırda sağlam bir hayran kitlesi olan bir franchise’dan çıkıyor. Niantic’in yeni Android ve iOS platformları için hazırlanan Monster Hunter Now olacak.

Monster Hunter Now, Eylül Ayında Oyun Severlerle Buluşacak

Pokémon Go sevenlere müjdeli haber!

Niantic’in imzasını taşımasıyla heyecan yaratan Monster Hunter Now, bu yıl bitmeden oyun severlerle buluşacak. Stüdyo tarafından yapılan açıklamada, oyunun eylül ayında Android ve iOS’a geleceği duyuruldu. Capcom ile işbirliği içinde geliştirilen bu mobil Monster Hunter oyunu, serinin merkezinde yer alan canavar avlama heyecanını AR ile buluşturarak daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Pokémon Go’da ellerinde telefonlarıyla Pokemon avına çıkan oyun severler, bu kez de Monster Hunter evrenindeki canavarların peşine düşecek.

Monster Hunter Now 2

Yapay zeka nükleer felaket boyutunda bir yıkıma sebep olabilir