Monster Go Windows Phone için güncellendi

monster go

Monster Go Microsoft’un Akıllı Telefonu Windows Phone için güncellendi.

Yeni güncelleştirme ile beraber Oyuna daha fazla Sınıftan Karakter ve daha pek çok değişikliğin geldiğini görmekteyiz. Ayrıca Microsoft’un Oyun Konsolu olan Xbox’a 10 adet daha Başarı Madalyası eklenmiş.

Oyunun Yapımcı Firması Game Troopers oyunla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Game Troopers: “ Oyunda yaşanan denge ve takılma problemlerinden dolayı Kullanıcılarımızdan tepki almıştık.

Yeni sunduğumuz güncelleştirme ile oyunda yaşanan problemleri çözdük ve daha dengeli çalışmasını sağladık. Ayrıca oyuna eklediğimiz yeni Eklentiler de sizlere keyifli dakikalar sunacak” dedi.

monster go

Oyunu daha önceden hiç oynamadıysanız yapmanız gereken ilk şey Windows Phone’un Mağazası olan Windows Mağazasına uğramanız eğer oyun cihazınıza kuruluysa yine Windows Mağazasına uğramak durumundasınız.

Uğradıysanız; “Güncelle” diyerek oyunu güncelleyebilirsiniz. Oyunu oynamanız için İşletim Sisteminizin Windows 8.1 olması gerekiyor. Oyun Çapraz Platformlarla da uyumlu: Yani Xbox ve Windows Phone’larla karşılıklı oynayabilirsiniz.

Hangi model Sony Xperia’lar Android 6.0 Marshmallow’u alacak?