Dungeon Hunter 5 güncellendi!

dungeon hunter 5

Dungeon Hunter 5, Yılbaşı dolayısıyla güncellendi. Güncelleştirme neler getirmiş?

Gameloft’un efsane serilerinden biri olan Dungeon Hunter’ın son sürümü Dungeon Hunter 5; Android, iOS ve Windows Phone platformları için güncellendi.

Gameloft’un Mobil Dünya’da oyun konusunda lider bir şirket olduğunu söyleyebiliriz. Çıkardığı her oyun, milyonlarca indirilme rakamına ulaşıyor.

Gameloft’un en sevilen serilerinden biri olan Dungeon Hunter oyununun son ve 5. Sürümü Bugün itibariyle güncellendi. Macera ve rol yapma oyunlarının en sevilenleri arasında yer alan oyun, Taşınabilir Cihaz Pazarına girer girmez büyük bir ilgi görmeye başladı.

Kendi zindanınızı oluşturup düşmanlarınıza çeşitli tuzaklar kurabildiğiniz oyunda, size kurulan tuzakları geçtiğiniz takdir de birbirinden değerli hazineler kazanıyorsunuz.

Çevrimiçi mesajlaşma özelliği sayesinde arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, aynı zamanda yine arkadaşlarınızla grup kurarak karakterlerinizi daha da özelleştirebilirsiniz.

Ücretsiz olan oyunun  uygulama içi satın alma seçeneklerine de birçok farklılık, yeni güncelleştirme ile getirilmiş.

Para ile satın alabileceğiniz gem ile artık daha çok temel ihtiyaç özelliklerinize harcama yapıyorsunuz. Ashkardian Tickets da oyuna eklenmiş. Oyunu; App Store, Google Play Store ve Windows Store üzerinden indirebilirsiniz.

Hamlet Trajedisi kadar etkileyici: Sony Xperia Z5 Premium!