Modüler Chromebook geliyor!

Chromebook Vero 514

Yeni nesil modüler, onarılabilir ürünlere öncülük eden şirket, bir Chromebook yaptı. Aynı modülerlik ve tamir edilebilirlik vaadi ile standart Framework makinesinin ChromeOS dostu bir sürümünü üretmek için Google ile birlikte çalıştı.

Modüler Chromebook geliyor! Framework Laptop Chromebook Edition dahili olarak 3:2, 2.256 x 1.504 ekran, 12. nesil Core i5-1240, 8GB RAM ve 256GB SSD ile birlikte geliyor. 64 GB’a kadar RAM ve 1 TB SSD’ye kadar sipariş verebilirsiniz, ama bu bileşenleri daha sonraki bir tarihte ayrıca kendiniz de yükseltebilirsiniz.

Chromebook

Ayrıca, daha önce olduğu gibi, USB-C, USB-A, MicroSD, HDMI, DisplayPort ve Ethernet dahil olmak üzere makineyi istediğiniz gibi alabileceksiniz. Ayrıca, depolamayı SSD’nin ötesinde desteklemek istiyorsanız, özel depolama genişletme kartları, 250 GB veya 1 TB ek katı hal depolama alabilen boş bağlantı noktası modülleri de satın alabilirsiniz.

Chromebook Vero 514

Modüler Chromebook geliyor!

Asıl önemli değişiklikse bu modelin kasasına yerleştirilmiş Titan C güvenlik çipi ile gelmesi. Yükseltme zamanı geldiğinde anakartı değiştirme yeteneğiniz üzerinde gözle görülür bir etkisi olup olmayacağı henüz belli değil.

Chromebook

Framework Dizüstü Bilgisayar Chromebook Sürümü, bugünden itibaren ABD ve Kanada’da ön siparişe açıldı ve temel model 999 ABD doları fiyatla satışa sunuldu. Muhtemel alıcılar, ürünlerini Kasım sonu veya Aralık başında alabilecek. İnsanların sevkiyattaki yerlerini korumak için 100 dolarlık bir depozito yatırmaları gerekiyor.

Meta patent ihlali davasında 175 milyon dolar ödeyecek