EA Sports FIFA 23 için büyük transferlere imza atıyor

FIFA 23

Ted Lasso FIFA 23’e geliyor ve yanında AFC Richmond’u da getiriyor.

EA Sports FIFA 23 için büyük transferlere imza atıyor. EA, Ted Lasso’nun yıldızlarını oyuna dahil etmek için Warner Bros. Interactive Entertainment ile işbirliği yaptı – (Warner Bros., Apple TV+ hitinin yapımcı ve dağıtımcılarından biri). Kariyer Modu, Başlama Maçı, Çevrimiçi Dostluk Maçları ve Çevrimiçi Sezonlar dahil olmak üzere çeşitli modlarda Roy Kent ve diğerleri olarak oynayabileceksiniz.

FIFA 23, Richmond formalarını, tifolarını, teknik direktör öğelerini (Antrenör Sakalları dahil) ve diğer içerikleri FIFA Ultimate Team ve Pro Clubs aracılığıyla açılabilecek hale getirecek. Richmond’un Nelson Road stadyumu da oyunda olacak. Umarım kalabalıktan bir iki Roy Kent ilahisi de duyarız.

fifa 23 1

Ted Lasso’ya gelince, onu Richmond’un veya Kariyer Modunda başka bir takımın menajeri olarak seçebileceksiniz. Alternatif olarak, oluşturulmuş bir yönetici de dahil olmak üzere başka herhangi bir yönetici Richmond’un kontrolünü ele geçirebilir.

EA, PC'de 'FIFA 23' ile yeni hile önleme teknolojisini piyasaya sürecek

EA Sports FIFA 23 için büyük transferlere imza atıyor

Ayrıca Jamie Tartt, Sam Obisanya ve Dani Rojas gibi oyuncuların yanında kendi yarattığınız oyuncuyu sahaya götürebilirsiniz. EA, Wayne Rooney, Jack Grealish ve Trent Crimm’in yer aldığı bir fragman yayınladı:

EA, PC'de 'FIFA 23' ile yeni hile önleme teknolojisini piyasaya sürecek

Roy Kent’i oynayan Brett Goldstein bir açıklamada “FIFA’da olmak çok havalı. Bunun CGI söylentilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olacağından emin değilim ama kesinlikle buna değer, ”dedi. “Ben Roy Kent ve onun Jamie Tartt olduğu bir oyunda yeğenimi yenmeyi dört gözle bekliyorum. Bana çok kızacak.”

FIFA 23, 30 Eylül’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC (EA’nın yeni hile önleme teknolojisine sahip olarak) ve Stadia’ya geliyor. Yine de, Ted Lasso’nun bir video oyunundaki tek görünümü olmayabilir. Leaks, Warner Bros’un çapraz dövüş oyunu MultiVersus’ta bir noktada oynanabilir bir karakter olacağını öne sürdü.

Yeni iOS güncellemesi pek çok sorunu çözüyor