Mobil tavan tarife fiyatı belli oldu: İşte yeni fiyatlar

Turkcell Vodafone ve Türk Telekom

Mobil tavan tarife fiyatı uzun bir süredir merak ediliyordu. Yeni gelen bir habere göre bu fiyatlar sonunda belli oldu. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm ayrıntılar.

Tüketiciler için mobil tavan tarife fiyatı son derece önemli. Sabit ya da mobil hatları arayan kullanıcıların en fazla ödemesi gereken bir miktar olmalı. Aksi halde ay sonunda çok kabarık bir fatura gelebilir. İşte asıl can alıcı nokta tam olarak burada başlıyor.

Kabarık faturalar ödemek istemeyen vatandaşlar için böyle bir limit getirildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen limitler hem Turkcell hem de Vodafone için geçerli. Herhangi bir vatandaş maksimum yurt içinde dakikası 87,53 kuruş ödeyecek.

Mobil tavan tarife fiyatı birçok hizmeti barındırıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğü konuyla ilgili bir tarife hazırladı. Bu tarife mobil haberleşme hizmeti veren şirketler için son karar anlamına geliyor. Ayrıca azami limitler aşılamıyor. Bu nedenle kararın bağlayıcı olduğunu söylemek mümkün.

Kısa mesaj ücreti en fazla 62,91 kuruş olacak. Böylece tüm mobil hizmet veren şirketler için ortak en üst fiyat belirlendi. “Mobil Elektronik Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesi” olarak adlandırılan tarife kendi içinde başka bazı ayrıntılar da barındırıyor. Yani sadece arama ve SMS gibi konularda hüküm vermiyor. Mobil tavan tarife fiyatı bunlardan oluşacak.

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan dev işbirliği!

İsmini değiştirmek isteyen bir tüketici en fazla 11,33 lira verecek. Mevcut hattı kendi ismine almak isteyenler 16,58 TL ödeyecek. Burada şirket inisiyatif alıp daha düşük rakamlar da belirleyebilecek. Peki siz bu rakamlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden konuyla alakalı fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.