Vodafone’da SMS ve İnternet Bir Sonraki Aya Devrediyor

vodafone4

Vodafone, Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone’da bulunan faturalı portföyü yenilenen Devreden Tarifeleriyle fark yaratıyor.

Dijital Dönüşüm Hareketi’yle Türkiye mobil iletişim sektöründe ilklere imza atmayı sürdüren Vodafone, faturalı tarife portföyüyle dijital bağlantılı yaşamı aboneleri için kolaylaştırıyor. Ocak ayında lanse edilen ve sektörde bilinenleri değiştiren Devreden Tarifeler yenilendi. Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone’da bulunan Devreden Tarifeler’de o ay içinde kullanmayan dakika, SMS ve internetin tamamı bir sonraki aya devrediyor.

vodafone4

Yenilenen Devreden Tarifelerle ücretsiz sunulan bu hizmetle, abonelerin kullanılmayan dakika, SMS ve internetleri bir sonraki ay bakiyelerine otomatik olarak ekleniyor. Tarifede o ay içindeki dakika, SMS ya da internet bittiğinde, abone bir önceki aydan devreden dakika, SMS ve internetini otomatik olarak kullanmaya başlıyor.

Yeni Devreden Tarifelerle birlikte faturalı Vodafone portföyü de zenginleşiyor. Üç farklı Devreden Tarife alternatifi sunan Vodafone sadece dakika tercih edenler için Her Yöne 1500 dakikayı ayda 25 TL’ye sunuyor. Uçtan uca iletişim ihtiyaçları için entegre tarife arayanlara her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB interneti ayda 39 TL’ye ulaştırıyor. Yeni Devreden Tarifelerin bir diğeri ise her yöne 1000 dakika, 1000 SMS ve 1 GB interneti 39 TL’ye Vodafone’lulara sunuyor.

Facebook Mesajlarınızı Chrome’dan Okuyun!