Vodafone’dan Bir İlk: Esnek Tarife

vodafone

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası Vodafone FreeZone, yepyeni tarifesi “Esnek Tarife” ile bir ilke daha imza atıyor! Gençlere tarifelerini o ayki kullanım ihtiyaçlarına göre şekillendirme özgürlüğü veren devrim niteliğindeki bu yeni tarifede dakikalar, mesajlar ve internet tek bir mesajla esneyecek.

Vodafone Türkiye’nin “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş altına sunduğu fırsatlarla gençlerin özgürlük alanlarını genişletmeye devam ediyor. 2011’den bu yana hem iletişim alanında gençlere özel ürün ve hizmetler sunan hem de sinema, festival ve konser biletleri, eğitim, giyim, yemek ve seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesine katkıda bulunan Vodafone FreeZone; faturasız genç abonelerine şimdi de tarifelerini esnetme özgürlüğünü sunuyor.

vodafone

Vodafone FreeZone Esnek tarife ile, “keşke tarifemi her ay ihtiyacıma göre ayarlasam” diyen gençler artık avantajlı fiyatlarla hepsi bir arada paketi alıp içeriğini ihtiyaçlarına göre ayarlayabilecek. Gençler böylece her ay değişen iletişim ihtiyaçlarını paket ve tarife araştırmak durumunda kalmadan tek seferde karşılayabilecekler. Tarifelerindeki dakika, mesaj ve interneti özgürce esneterek o ay fazladan neye ihtiyaç duyuyorlarsa onu kullanmalarına imkan veren Esnek Tarife,Vodafone FreeZone’luların ihtiyacına ayak uyduruyor. Örneğin, o ay konuşma ihtiyacı daha fazla olan FreeZone’lular, tek mesajla ek ücret ödemeden dakikalarını esnetirken, başka bir ay kısa mesajlarını veya internet kotalarını esnetebilecekler.

Vodafone FreeZone Esnek Tarife’de ayda 25 TL’ye dakikası, mesajı ve interneti içinde olan hepsi bir arada bir tarife sunuluyor,o ayki ihtiyaca göre tarifenin istenen kısmı tek bir mesajla esnetiliyor. Üstelik, Esnek Tarife’ye numara taşıma ya da yeni hat alarak gelen yeni Vodafone abonesi gençler, tarifelerinde seçtikleri 2 içeriği esnetirken, üstüne bir de yaz boyu geçerli Vodafonelu’larla sınırsız SMS kazanıyorlar. Örneğin, internet ve dakikalarını esnetmeyi seçen gençler, ayda 25TL’ye ek ücret ödemeden her yöne 500 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS, 2GB internet ve yaz boyu Vodafone’larla geçerli sınırsız SMS’e sahip oluyorlar.  Tarifede sadece esnetilen kısım artarken, tarifenin fiyatı aynı kalıyor.

Asus Z97I-PLUS inceleme