Mini Motorways Nintendo Switch için yayınlandı

Mini Motorways 2

Nintendo bugün en son Indie Worlds sürümünü yayınladı ve bu etkinliklerde sıklıkla olduğu gibi, Switch eShop’ta aniden birkaç başka oyun da  ortaya çıktı.

Mini Motorways Nintendo Switch için yayınlandı. Bunlardan biri, geçen yıl PC’ye çıkmadan önce 2019’da Apple Arcade’de piyasaya sürülen bir bulmaca strateji oyunu olan Mini Motorways (Mini Otoyollar).

Mini Motorways

Mini Motorways’in ana fikri, büyüyen bir şehirde trafiğin akmasını sağlamak için yollar inşa etmek. Talep arttıkça işler doğal olarak daha karmaşık hale geliyor. Ayrıca günlük ve haftalık mücadelelerde diğer oyunculara karşı rekabet etmek mümkün. Mini Motorways’in Switch versiyonu şu an 14,99 dolar.

Mini Motorways

Mini Motorways Nintendo Switch için yayınlandı

Switch’e gelen diğer üç bağımsız oyun ise: Soundfall, OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition and Gibbon: Beyond the Trees. Soundfall, seçtiğiniz müziğe göre dinamik olarak oluşturulmuş seviyelere sahip, ritim tabanlı bir oyun. Oyunda aralarından seçim yapabileceğiniz 140’tan fazla parça ve çevrimiçi çok oyunculu oyun desteği var. OPUS: Echo of Starsong görsel kurgu tarzı bir bulmaca oyunu; Gibbon: Beyond the Trees ise bir 2D platform oyunudur.

Mini Motorways

Ayrıca Cult of the Lamb, Totally Accurate Battle Simulator, Ooblets ve ElecHead gibi We Are OFK’nin bu yıl Switch’e geleceği de açıklandı. Vitrinde göze çarpan diğer oyunlardan biri de Doinksoft’tan Gunbrella ve Devolver Digital. Bu, aynı zamanda bir şemsiye olan, bir silahı kullandığınız bir “noir-punk macerası”. Ancak, bir Batman kötü adamı yerine intikam arayan bir ormancı olarak oynanıyor.

Samsung, ticari mikro LED ekranı The Wall 2022’yi tanıttı