Minecraft Satışları 54 Milyona Yaklaştı

Minecraft Satışları 54 Milyona Yaklaştı

Tüm dünyada büyük ilgi gören Minecraft’ın tüm platformlardaki satışlarının 54 milyona yaklaştığı Mojang tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu.

İsveçli oyun stüdyosu Mojang tarafından geliştirilen ve 2011 yılında piyasaya sürüldüğü günden beri tüm dünyada büyük ilgi gören Minecraft, bağımsız bir oyun olarak başladığı yolculuğuna tüm zamanların en başarılı oyunlarından birisi olarak devam ediyor. Oyun satışları konusunda 50 milyon kilometre taşını geçtiğimiz aylarda geride bırakan Minecraft‘ın tüm platformlardaki toplam satışlarının 54 milyona yaklaştığı, Mojang tarafından yapılan resmi açıklamayla duyuruldu.

Minecraft

Minecraft‘ın ulaştığı bu yeni zirveyi oyun dünyasıyla paylaşan Mojang, satışların platformlara göre dağılımı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Konu hakkında konuşan Mojang analisti Patrick Geuder, PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan oyunun konsollarda büyük ilgi gördüğünü belirtti. Öyle ki Minecraft‘ın konsollardaki satış rakamları, PC ve Mac’in bugüne kadarki toplam satış rakamlarını geride bırakmış durumda. Kullanıcılardan büyük ilgi görmeye devam eden oyunun önümüzdeki aylarda Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation Vita’ya yönelik olarak da yayınlanması bekleniyor.

Pro Evolution Soccer 2015′ten Yeni Görüntüler