Android 5.0 Moto X ve Moto G’ye de Geliyor

Android 5.0 Moto X ve Moto Gye de Geliyor

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan Android 5.0’ın sonbahar aylarında Moto X ve Moto G kullanıcılarına sunulacağı Motorola tarafından açıklandı.

Dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemleri arasında yer alan Android‘in yeni versiyonu olan Android 5.0‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlenen Google I/O 2014 kapsamında tanıtılmasının ardından, yeni versiyonu destekleyecek ilk telefon üreticileri de ortaya çıkmaya başlıyor. Konuyla ilgili ilk adımı atan Tayvanlı telefon üreticisi HTC, şimdilik Android L adıyla anılan bu yeni versiyonun yayınlanmasının ardından HTC One M7 ve HTC One M8 kullanıcılarına sunulacağını açıklamıştı.

Moto_X

HTC’nin bu açıklamasının ardından şimdi de Motorola cephesinden benzer bir haber geldi. Amerikalı telefon üreticisi Motorola‘nın Almanya’daki Facebook sayfası üzerinden yayınlanan iletide, Android 5.0 versiyonunun sonbahar aylarından itibaren Moto X ve Moto G kullanıcılarına sunulacağı açıklandı. Google’ın Android 5.0’ın tamamlanmış son versiyonu ne zaman yayınlayacağı henüz açıklanmadığı için, Moto X ve Moto G için güncellemeler ne zaman yayınlanacağı da tam olarak bilinmiyor.

iPhone 6 Hakkında Yeni Detaylar Gün Yüzüne Çıktı