Minecraft Yapımcısının Yeni Oyunu Yayınlandı

minecraft xbox one edition

Minecraft’ın yapımından sorumlu olan Mojang stüdyosu tarafından geliştirilen dijital kart oyunu Scrolls, bugün PC ve Mac kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Tüm zamanların en başarılı bağımsız oyunları arasında yer alan Minecraft‘ın yapımından sorumlu olan ve geçtiğimiz aylarda Amerikalı teknoloji devi Microsoft tarafından 2.5 milyar dolara satın alınan İsveçli oyun stüdyosu Mojang, Minecraft’dan sonra geliştirdiği ilk oyun olan Scrolls’u bugün yayınladı. Yapım süreci yıllardır devam eden ve geçtiğimiz yıl beta sürümü oyunseverlerin beğenisine sunulan Scrolls, nihayet beta sürecini geride bıraktı ve son haliyle oyunseverlerle buluştu.

20823568_minecraft_11414_1280-1410385513722

Geçtiğimiz aylarda Mojang stüdyosu tarafından yapılan açıklamayla Kasım ayında yayınlanacağı duyurulan Scrolls‘un çıkışı beklendiği gibi Kasım ayında gerçekleşmemiş olsa da, oyunseverlerin bekleyişi pek de uzun sürmedi. Klasik kart oyunlarıyla masaüstü oyunlarını harmanlayan bir dijital kart oyunu olan Scrolls, ilk olarak PC ve Mac kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Önümüzdeki günlerde Android tablet kullanıcıları için de yayınlanacak olan oyunun önünde sonunda iPad için de satışa sunulacağı, fakat iPad kullanıcılarının bir süre daha beklemesi gerekeceği belirtiliyor.

Minecraft gibi fenomen haline gelmiş bir oyunun yapımından sorumlu olan stüdyonun yeni oyunu olması Scrolls’u merak edilen bir oyunu haline getirse de, dijital kart oyunlarının geniş kitlelerden ilgi göremiyor olduğu göz önüne alındığında Scrolls’un Minecraft’ın başarısının bir hayli altında kalması bekleniyor.

Acer Windows Phone’a Geri Dönüyor