Minecraft Pocket Edition Güncelleniyor: Yeni Skinler

minecraft pocket edition guncelleniyor

Minecraft Pocket Edition, bu hafta içerisinde güncellenecek. Resmi siteden yapılan açıklamayla, yeni sürümün özellikleri detaylarıyla anlatıldı.

Özellikle karakterlerin görünüşünü belirleyen “skin” seçeneklerinin artması dikkat çekiyor. Minecraft Pocket Edition’un yenilikleri haberimizde.

minecraft-pocket-edition-yeni-skinler-1

Minecraft’ın yapımcısı Mojang, resmi blogunda, Minecraft’ın mobil versiyonu Pocket Edition’un bu hafta içerisinde güncelleneceğini duyurdu. Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunan Minecraft Pocket Edition’un yenilikleri blog yazısı üzerinden paylaşıldı. En göze çarpan değişiklik, karakterlerin dış görünüşleri yani skinler olacak.

Düzinelerce farklı yeni skin eklenecek olan oyunda ücretli ve ücretsiz skinler olacak. Her bir pakette yaklaşık 20 skin olacak ve paketin fiyatı 0,99 Dolar olacak. Ancak karakterinizin dış görüşünüşü değiştirmek için para ödemek zorunda değilsiniz. Ücretsiz paketleri kullanabileceksiniz. Ayrıca Minecraft Skin Studio‘dan kendi karakterinizi kendiniz oluşturabileceksiniz.

minecraft-pocket-edition-yeni-skinler-2

Genel hata düzetlemeleri ve iyileştirmeler haricinde, çoklu dil desteği, bot ile su üzerinde gezinti yaparken evcil hayvanı yanınıza alma özelliği, bebek zombiler, mağara örümcekleri, suyun üzerinde tavukların yürüme hatası, daha kullanışlı harita düzenleme modu, yarasalar, yanma efekti, yenilebilir yeni yiyecekler gibi güncellemeler yer alacak. Güncelleme ilk olarak bu hafta içerisinde Google Play Store’a gelecek, ardından iOS ve Windows Phone’da göreceğiz.

Blizzard oyun karakterlerine sigarayı bıraktırdı