Minecraft: PlayStation Edition Oyun Dünyasını Sarstı!

minecraft playstation

Kısa süre önce Microsoft’un himayesine geçen, Minecraft’ın yaratıcısı Mijang harikalar yaratmaya devam ediyor. Minecraft: PlayStation Edition, tarihin en iyi oyunlarından biri olmaya aday.

Minecraft hakkında ne söyleyebiliriz ki? Kazın, inşa edin ve şehrinizi, garip zombilerin saldırıları karşı savunun. En azından Minecraft PlayStation Edition’un zihniyeti bu.

Yapım, 5 yıl önce piyasaya sürüldüğünden beri çok gelişti. Minecraft’ı ilham alan müzik kutuları, animasyonlar, internet dizileri, hesap makineleri üretildi.

Minecraft: PlayStation 4 Edition , Minecraft serisinin en iyisi olarak kabul ediliyor. Bunun ilk nedeni, sınırsız bir dünyaya sahip olması.  Meydan okuma dolu görevler ve diğer yetenekleri sayesinde Minecraft: PlayStation 4 Edition , PlayStation 4 tarihinin en iyi yapımlarından biri kabul ediliyor.

2666543 minecraft++playstation+4+edition+gameplay+3

Kabul edelim ki; Minecraft: PlayStation 4 Edition’un satışa sunulma süreci oldukça çetrefilliydi. Bazı kod hataları yüzünden, yapım neredeyse baştan tasarlanmak zorunda kaldı. Lakin değdi doğrusu.

İnanılmaz ama gerçek Minecraft: PlayStation 4 Edition , Xbox 360 ve Sony PlayStation 3’den 37 kat daha büyük bir haritaya sahip. Bu da, keyfi 37 kat artırıyor.

Minecraft: PlayStation 4 Edition , paranın satın alabileceği en iyi oyunlardan biri. Gamerankings, IGN, Gamespot, EuroGamer gibi sitelerden aldığı ortala 9.5/10 puanı da bunu doğruluyor.