Minecraft Pocket Edition’a Elder Dragon Geliyor!

Minecraft

Minecraft:Pocket Edition her ne kadar PC sürümünden baya bir geri durumda olsa da, alınan her güncelleme ile adım adım orijinaline yaklaşıyor. Alacağı son güncelleme ile “boss of the bosses” ‘a ev sahipliği yapacak. Güncellemenin detayları haberimizde.

Mojang, çok yeni bir firma olmasa da sektördeki neredeyse tüm yerini Minecraft oluşturuyor. Minecraft bir anda büyüyen çok nadir oyunlardan birisi. Yaratıcılığımızı ve hayatta kalma yeteneklerimizi bir arada kullanabileceğimiz bir oyun olan Minecraft, ilk başlarda PC platformuna çıkışını yapmıştı. Ardından konsol ve mobil platformlarına da yönelen Minecraft, Telltale Games ile ortak bir oyun bile yapmıştı. Oyunun konsol sürümü her ne kadar PC sürümü ile aynı şeyleri içerse de mobil sürümü sanki oyunun ilk versiyonu gibi idi. Zamanla alınan güncellemeler ile yavaştan gelişen Pocket Edition şimdi yeni bir güncellemeye daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu kez gelecek güncelleme ise Mojang tarihinin en büyük ve en güçlü canavarı. Ender Dragon!

Apple TV’ye de Bu Güncelleme ile Gelecek

Şüphesiz PC versiyonunda olduğu gibi Minecraft: Pocket Edition’da da modlar ile birçok şeyi yapabiliyorduk. Elder Dragon’u da modlar ile oyuna ekleyebilsek de gerçeğinin yerini hiçbir zaman tutmuyordu. Çünkü aslında Elder Dragon oyundaki en büyük düşmanınız. Oyunu bitirmek için bu yaratıkla mücadele etmemiz gerektiğinden bu güncelleme  Pocket Edition’a ayrı bir rekabet havası katacak. Oyun önümüzdeki haftalarda güncellenecek olsa da çoğu kullanıcı eminiz ki önceden deneyimlemek isteyecektir. Bunun için bir beta programı yapan Mojang üyelikleri de açmış durumda. Bunun yanında yakın zamanda Apple TV içinde duyurulan oyun, tvOS platformuna da bu güncelleme ile birlikte gelecek. Son olarak bu güncelleme ile oyundaki dünya yüksekliği 256 blok arttırılacak  ve kanatlarda eklenecek.

 


Yorumlar kapatıldı.