HTC’den Phablet Boyutlu Yeni Akıllı Telefon Yolda

htcon

HTC’nin A50C kod adıyla gelecek olan phablet model akıllı telefon yolda.
Merkezi Tayvan’da yer alan dünyaca ünlü akıllı telefon üreticisi HTC bu sıralar oldukça çalışkan. Şirketin yeni teleofonunun koda adı A50C. Phablet boyunta bir akıllı telefon.Teknoloji okurlarının bildiği gibi akıllı telefonlar ya da tabletler çıkmadan önce mutlaka sızıntı haberleri gelir. İşte HTC’nin yeni cihazının da sızıntı haberleri hemen geldi. Bu konuda en önemli kaynaklardan biri olan Upleaks şirketin yeni teleofonu hakkında sızıntı bilgileri ortaya çıkardı.

 

htcdesire
Cihaz orta segmente hitap edecek.Cihazın yakın bir zaman sonra duyurulacağı söyleniyor. 5.5 inç ekran boyutuna sahip cihaz 720 x 1280 piksel çözünürlüklü. Bu özellikleriyle phablet akıllı telefon kategorisine girebiliyor. 8 çekirdekli MediaTek MT6753T işlemcisiyle birlikte gelecek olan A50C’nin 2 GB RAM’i ve 16 GB dahili hafızası bulunacak. Kamerası da oldukça iddialı. 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası bulunuyor.

Ayrıca cihaz Sense 7 arayüzü ile Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.
Phablet boyutlu HTC’nin yeni cihazı çift SIM kart alternatifiyle gelecek.Cihaz Çin’de teyit edildi.Asya ülkelerinde ve birkaç Avrupa ülkesinde satışa çıkarılacağı dile getiriliyor. Ancak ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Yeni Need For Speed’in Adı!