Milyarderlerin kripto para yatırımları deşifre oldu: Bu altcoinlere yatırım yaptılar

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Milyarderlerin kripto para yatırımları sonunda deşifre oldu. Genel olarak yatırımlarına bakıldığında birçok farklı dijital varlık olduğu görülüyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Kripto para sektöründe herkes balinaların ne tür yatırımlar yaptığını merak ediyor. Bazıları onları takip etmekte başarılı olurken kimileri ise ters köşe kalabiliyor. Milyarder yatırımcı ve iş adamı Mark Cuban bu alanda deşifre olan ilk yatırımcılardan bir tanesi.

Ortaya çıkan son detaylara göre onun 115 altcoin tuttuğu ifade edildi. Ethereum cüzdanında bilinen veya bilinmeyen birçok kripto para yer alıyor. Bunlardan bazıları çok ciddi miktarda kar sağlayacak türden. Ancak onun favorileri daha çok Ethereum bağlantılı olanlar.

Milyarderlerin kripto para yatırımları Ethereum kaynaklı

Genellikle balinalar büyük kripto paralardan ziyade onlarla bağlantılı küçük projelere yöneliyor. Mesela Ethereum’da (ETH) 1.500 dolarlık küçük bir miktar bulunduran milyarderler Swaprol Token (SWPRL) için 7 bin dolarlık yatırım gerçekleştiriyor.

Milyarderlerin kripto para yatırımları

MATIC ve INJ gibi kripto paralara da önemli ölçüde yatırım yaptığı bilinen balinalar bekleyişte. Özellikle MATIC birçok kripto para içerisinde en fazla kendisini belli eden projeler içerisinde yer alıyor. Büyük düşüş sonrasında bile bu kripto para ciddi bir sıçrayış yakalamıştı.

Kripto para hırsızlığında rekor kırdılar: Böylesi ilk defa yaşandı

dClimate CEO’su Sid Jha, Mark Cuban’ın kendi kripto paralarına da yatırım yaptığını açıkladı. Böylece merkezi olmayan kripto paraların iklim projelerinde de yer alması kolaylaşıyor. Peki sizin favori kripto paralarınız hangileri? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.