Microsoft’un Lotus F1 takımı kampanyası!

microsoft lotus f1 takimi kampanyasi

Microsoft daha önce İngiltere için düzenlediği kampanya bu sefer de Güney Afrika’da geçerli olacak. Lumia 640 ve 640 XL modellerini satın alan kullanıcılar, Formula 1 yarışının Abu Dhabi yarışında Lotus takımıyla birlikte vakit geçirecek. Detayları haberimizde.

microsoft-lotus-f1-takimi-kampanyasi

Geçtiğimiz dönemde Microsoft, İngiltere için bir kampanya düzenlemişti. Şimdi benzer kampanya Güney Amerika’daki Windows Phone kullanıcıları için geçerli. Kampanyanın bu şekilde yayılması umuyoruz ki Türkiye’ye de sıçrar ve Türkiye’de de benzer bir kampanya başlatılır.

Kampanyaya katılmak için Güney Amerika’lı Cell C operatöründen 1 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında Microosft Lumia 640 veya Lumia 640 XL modellerinden birini satın almanız gerekiyor.  24 ay taahüt ile yapılan satışta cihazlar oldukça uygun ödeme koşullarıyla sunuluyor. Daha sonra yapılacak olan çekilişle, Abu Dhabi’de düzenlenecek olan Formula 1 yarışını izlemek için talihliler belirlenecek. Ancak hepsi bununla sınırlı değil. 28 Kasım’da başlayacak olan yarışta Microsoft sponsorluğunda kazanan talihli Lotus F1 Takımı ile birlikte vakit geçirecek ve ve Lotus’un pilotu Romain Grosjean ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Yarışmanın talihlisi tüm haftasonu Abı Dhabi’de kalacak ve tüm masrafları Microsoft tarafından ödenecek. Yarışmaya katılmak için koşullardan bir taneside geçerli bir pasaporta sahip olmak.

Akıllı basketbol topu: Wilson X