Microsoft Lumia 950 XL alanlar yaşadı!

microsoft display dock

Geçtiğimiz ay duyurulan Microsoft Lumia 950 ve Lumia 950 XL için oldukça dikkat çeken bir kampanya karşımıza çıktı. Microsoft, kendi internet sitesi üzerinden Lumia 950 XL alan kullanıcılara Microsoft Display Dock hediye ediyor. Detayları haberimizde.

microsoft-display-dock

Microsoft, geçtiğimiz haftalarda Lumia 950 ve Lumia 950 XL modelleriyle dikkat çekmişti. Modeller, Lumia serisinde şimdiye kadar duyurulmuş en üst seviye cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. Amiral gemisi sınıfındaki Lumia 950 ailesi şimdi beraberinde bir hediye ile geliyor.

Eğer Microsoft’un resmi internet sitesi üzerinden Lumia 950 XL alırsanız, beraberinde Microsoft Display Dock hediye ediliyor. Kampanyadan sadece ABD ve Kanada’daki kullanıcılar faydalanabiliyor. Tabii sınırlı bir süre için bu kampanyanın ülkemize yansıması zor ancak Microsoft Display Dock ilgi çeken bir ürün.

Microsoft Display Dock, telefonunuzu bir bilgisayara dönüştürebiliyor. Klavye, fare ve ekran gibi bileşenleri takarak Windows 10’lu telefonunuzu masaüstü bilgisayara çevirebiliyorsunuz. Ürün henüz bu kampanya haricinde satılığa çıkmadı ancak normal satış fiyatının 99 Dolar olması bekleniyor.

Düşük bir ihtimal olsa da Microsoft Display Dock’un ülkemizde benzer bir kampanyayla satılması oldukça avantajlı olacaktır. Tabii öncelikle Lumia 950 ailesinin Türkiye’ye gelmesi gerekiyor.

Geçmişten günümüze dikkat çeken HTC modelleri