Microsoft Word Flow klavye iOS ve Android’e geliyor

microsoft word flow klavye

Microsoft Word Flow klavye uygulaması yakın zamanda iOS ve Android platformlarına gelebilir.

Microsoft’un az sayıda mobil uygulamasından biri olan Word Flow isimli klavye uygulaması Windows Phone dışında iOS ve Android platformlarına da gelebilir. Windows Insider Program kapsamındaki bir e-posta bu durumu ortaya çıkardı.

Microsoft Word Flow klavye uygulaması!

Microsoft Word Flow klavye uygulaması kullanıcıların hızlı yazması adına bazı kolaylıklar içeriyor. Hatta uygulama “en hızlı yazılan mobil klavye” iddiasını da taşıyor. Şimdilik sadece Windows platformlarında çalışan klavye uygulaması yakın gelecekte App Store ve Google Play Store uygulama marketlerinde karşımıza çıkabilir. Ücretsiz olacağı tahmin edilen uygulama, iOS ve Android platformlarındaki onlarca alternatiften biri olacak.

Microsoft Word Flow klavye uygulamasının sahip olduğu özellik aslında benzersiz değil. Yıllardır SwiftKey adıyla uygulama marketlerinde gördüğümüz yazılımda olduğu gibi kaydırma şeklinde yazı yazılmasını sağlıyor. Ancak burada tabii ki uygulamanın önceden tanımlayabildiği kelimeler süreci büyük ölçüde hızlandırıyor. Yani Microsoft, Windows işletim sistemlerinden elde ettiği deneyimleri bu klavye uygulamasında kullanmış olabilir.

Bu arada Microsoft, hızlı yazma konusundaki iddiasında haksız değil. Çünkü Nisan 2014 yılında kırılan bir rekora göre dünyanın en hızlı yazılan mobil klavyesi Guinness rekorlar kitabına göre Word Flow.

Microsoft Word Flow

iPhone Uygulamaları Windows 10 Yolunda