Microsoft ve Real Madrid’den Yeni Ortaklık

Real Madrid 575

Avrupa’daki imajını geliştirmek isteyen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, Avrupa futbolunun en önemli markaları arasında yer alan Real Madrid’le anlaştı.

Sadece Avrupa’nın değil tüm dünyanın en başarılı futbol kulüplerinden biri olan İspanyol takımı Real Madrid CF, kadrosunda barındırdığı Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Sergio Ramos gibi yıldız isimler sayesinde tüm dünyada adını duyurmayı başarmış bir marka aynı zamanda. Bu marka değeri sayesinde başta Avrupa olmak üzere tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olan Real Madrid, bu başarısıyla Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un da ilgisini çekti.

Real_Madrid

Avrupa’daki imajını geliştirmek ve bu bölgedeki etkinliğini arttırmak isteyen Microsoft, bu amacına ulaşmak için Real Madrid’le yeni bir ortaklığa imza attı. İlk olarak Forbes tarafından ortaya çıkarılan bu dev anlaşmanın detayları henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, anlaşmanın yaklaşık 30 milyon dolar değerinde olduğu ve bu anlaşma sayesinde tablet ve akıllı telefon gibi Microsoft cihazlarının Real Madrid teknik ekibi tarafından kullanılmaya başlanacağı belirtiliyor.

Real Madrid
‘in ezeli rakibi olan Barcelona’nın da Intel’le mevcut bir anlaşmaya sahip olduğu göz önüne alındığında, önümüzdeki dönemde de teknoloji ve futbol dünyaları arasındaki ortaklıklar devam edecek gibi görünüyor.

Jolla Yeni Telefonunu Çok Yakında Tanıtabilir