Microsoft’ tan 3D Atağı

3dBuilder

#İŞBİRLİĞİ

3D yazıcıların hayatımıza girmesi ile değişen dünyamıza bir destek de Microsoft’ tan geldi. Windows 8.1 için yeni uygulamalar geliştiren Microsoft, son sürprizini üç boyutlu çizim uygulaması ile yaptı. Yeni uygulama Windows Mağazası’ndan ücretsiz indirilebilir.

Yeni işletim sistemi Windows 8.1 için uygulamalar geliştirilmeye devam ediyor olsun, Microsoft bu sefer ciddi bir uygulama atağı ile geliyor. Daha öncesinde yeni işletim sistemi Windows8.1′ in yerleşik üç boyutlu baskı desteği içerdiğini duyuran Microfost, son sürprizini üç boyutlu baskı uygulaması 3D ile yaptı.3dBuilder

Bugün Windows uygulama mağazası üzerinden yayınlanan 3D Builder uygulaması ile kullanıcılar, kendi  üç boyutlu projelerini oluşturabilecek. Oldukça geniş bir 3D nesne kataloğuna da sahip olan uygulamada, daha fazla sayıda nesne basit kullanıcı arayüzü sayesinde de yaratılabiliyor.

İnternet üzerinden indirilen ya da diğer uygulamalarda yaratılan üç boyutlu neslelerin de kullanılabildiği 3D Builder uygulaması için baskı desteği de sunuluyor. 3D System, Makerbot ve TierTime gibi üreticilerin cihazları Windows 8.1 üç boyutlu baskı özelliği tarafından destekleniyor.