Microsoft Office, Microsoft 365 ile değiştirilecek

Microsoft Office, Microsoft 365 ile değiştirilecek

2020’de Microsoft, Office 365 aboneliğinin adını Microsoft 365 olarak değiştireceğini ve bunun bir iş uygulamasından daha fazlası haline geleceğini duyurmuştu. İşte detaylar.

Şimdi, The Verge tarafından tespit edilen yeni güncellemelere göre, kalan Office markasının çoğu kaldırılıyor. Bir Soru Cevap kısmı, “Önümüzdeki aylarda Office.com, Office mobil uygulaması ve Windows için Office uygulaması yeni bir simge, yeni bir görünüm ve daha da fazla özellik ile Microsoft 365 uygulaması haline gelecek.” ifadelerine yer verdi.

Microsoft Office, Microsoft 365 ile değiştirilecek

Şu anda şirketin Word, Excel ve diğer uygulamalarına Office.com’dan çevrimiçi olarak erişebilirsiniz, ancak bu yakında Microsoft365.com’a geçecek. Mevcut kare olanın yerini alan altı taraflı yeni bir logo ile karşımıza çıkacak. Değişiklikler önümüzdeki ay yapılacak ve Windows, MacOS, iOS ve Android için Office uygulaması Ocak ayında yeniden markalanacak.

Uygulama adları değişmeyecek, çünkü Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, Clipchamp, Stream ve Designer kullanmaya devam edeceksiniz. Ayrıca, toplantıları, dosyaları, belgeleri ve daha fazlasını gösteren, bilgi için merkezi bir merkez görevi görecek mobil ve masaüstünde bir 365 uygulaması olacak. Office adı, toplu lisanslama yoluyla uygulamalar sunan Office 2021 ve Office LTSC aracılığıyla yapılan tek seferlik satın almalar için aynı kalacak. Ancak, artık eski bir marka olarak kabul ediliyor, bu nedenle The Verge’e göre yeni özellikler Office için değil 365 için olacak. şirket, “Office 365 abonelik planlarında herhangi bir değişiklik olmadığını” ekledi.

YouTube kullanıcı hesapları üzerinde önemli bir güncellemeye gidiyor