Microsoft, ilk Windows 11 reklamını yayınladı!

Microsoft, ilk Windows 11 reklamını yayınladı!

Microsoft, bugün Windows 11 için ilk reklam kampanyasını başlattı. 60 saniyelik TV reklamı yayınlandı. Reklam, yeni Microsoft Mağazası, Halo dünyasından Master Chief, Microsoft Teams ve çok daha fazlasını içeriyor. İşte detaylar.

Windows’un yeni bir sürümünün tam olarak ne zaman sunulacağı uzun süredir merak konusu. Yeni işletim sistemi hakkında ilk reklam geldi bile. Microsoft yeni işletim sistemi için  ilk Xbox Series X reklamına benzer bir yaklaşımı tercih ediyor. Reklamda bir aktris, uygulamaların duvarlarından geçiyor ve Xbox Game Pass’i seçiyor. Ardından reklamda karşımıza Master Chief çıkıyor. Windows 11’deki yeni çiçek varsayılan duvar kağıdı da reklamda karşımıza çıkanlar arasında yer alıyor.

Microsoft, ilk Windows 11 reklamını yayınladı!

Microsoft’un reklamı, Windows 11 özelliklerinden daha çok işletim sisteminin nasıl görüneceğine odaklanıyor. Microsoft, işletim sistemini basitleştirmek amacıyla Windows 11’deki tasarım ve görselleri değiştirmek için çok zaman harcadı. Yeni yayınlanan reklam “sizi sevdiğiniz şeye yaklaştırır” sloganıyla geldi. Şirket şimdi Windows 11’i 5 Ekim’de başlatmayı planlıyor. Microsoft, 22 Eylül’de ayrıca yeni bir etkinlik daha düzenleyecek. Bu etkinlikte yeni bir Surface Go 3, Surface Pro 8, Surface Pro X ve Windows 11 için hazır yeni bir Surface Book benzeri bir cihaz görmeyi bekliyoruz. Yaklaşan yeni işletim sistemi bir çok özellik ve gelişmiş performans detayını beraberinde getirecek. Windows 11 için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Siz Windows 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.

Twitter takipçi çıkarma özelliği sunacak: Günaydın Twitter