Microsoft Edge’de Object RTC ile ücretsiz görüşme

microsoft edge Object RTC

İlk olarak 21 Ocak 2015’te tanıtılan Microsoft Edge dünyada yaygın olarak kullanılan bir tarayıcı olmak için çalışmalarına devam ederken Object RTC eklentisi ile ücretsiz görüşme sağlama imkanı sunuyor.

Microfost Edge tanıtılmasıyla beraber kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen tarayıcı hergün yeni özellikleri ile gelişmeye devam ediyor. Görünen o ki yakın zamanda kullanıcılar tarafından tercih edilecek en önemli tarayıcılardan biri olacak.

object rtc-microsoft edge

Sahip olduğu eklentileri ve dijital asistanı Cortana gibi diğer Microsoft ürünleriyle bütünleşme için ActiveX gibi eski teknolojileri kaldırdı. Kullanıcılar ziyaret ettikleri web sitelerine not ekleme ve bu notları OneDrive’ye depolama gibi ek özellikler ekledi. son olarak ise eklediği Object RTC ile istediğiniz kişiler ile internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak sesli ya da görüntülü olarak konuşma imkanı sunuyor. Şu an sadece akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilecek olan özellik yakın zamanda laptop ve PC’lerde de desteklenmesi bekleniyor.