Microsoft’un Xbox 360’ı güncellendi

xbox 360

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un göz bebeği oyun konsolu Xbox’un en popüler sürümü olan 360 güncellendi.

Xbox 360’a gelen sistem güncelleştirmesinin kod adı: Build 17489. Yeni güncelleştirme 2 GB’lık Bulut Depolama alanı desteği sağlıyor.

Yeni güncelleştirmeyi kurmak için yapmanız gerekenler; Ağ bağlantısı ve bir internet tarayıcıya sahip olmanız. Yenilenmiş Bulut Depolama sistemi; kullanıcılara geniş bir dosya saklama imkânı sunuyor.

Tabii bunun için Xbox profilinizin Gold olması gerekiyor. Arkadaşlarınızın gerçekleştirdiği etkinlikleri; Profil hesabınızda detaylı bir şekilde görebileceğiz.

xbox 360

Xbox One tarzı bir profile Xbox 360 bürünmüş. TV ve Film sekmesi, Xbox Müzik baştan aşağıya yenilenmiş. Yenilenme içerik anlamında ve isim anlamında olmuş.

Xbox Müziğin adı bundan böyle Groove olacak. İşaret ve Etkinlikler sekmesi: –Xbox 360’un Rehber tuşuna basınca karşımıza çıkan ekran- beğeni, yorum, paylaşma, mesaj yanıtlama, video klip seyretme gibi özelliklerle donatılmış. Zaten konsolunuz İnternet’e bağlıysa güncelleştirmeyi otomatik bir şekilde alıp kurabilirsiniz.

Not: Güncelleştirmeyi Xbox 360’a kurdum ve yenilenmiş özellikleri gayet başarılı buldum. 5 dakika içinde konsolunuz güncellenmiş olur. 2 kez de cihaz açıp kapanacaktır panik yapmanıza gerek yok.