Microsoft, Bing’in AI sohbet robotunu iOS ve Android’e getiriyor

Microsoft AI Sohbet Uygulaması iOS'a Geliyor

Microsoft, Bing AI yeteneklerini popüler klavye uygulaması SwiftKey’e entegre etmeye başladı. İşte tüm detaylar.

Microsof tarafından geliştirilen üçüncü taraf araç, kullanıcıların yazma stillerinden öğrenme gibi bazı AI özelliklerini içeriyor. Bir kullanıcı, klavyenin sol üst tarafında bulunan Bing düğmesine tıkladığında, üç seçenek sunacak: Arama, Tonlama ve Sohbet. Diyelim ki hangi tatlının lazanyaya en çok yakıştığını öğrenmek istiyorsunuz, sohbet ederken bunu arama çubuğuna yazmanız yeterli olacak. Chat, yanıtladığı mesajlara veya e-postalara uygun olduğunu düşündüğü yanıtlar önerecek. Bununla birlikte, bir iş e-postasını yanıtlıyorsanız ve işlerin biraz daha profesyonel görünmesini sağlamak için yardıma ihtiyacınız varsa, ton, işlerin daha resmi kalmasına yardımcı olacak.

Microsoft, Bing'in AI sohbet robotunu iOS ve Android'e getiriyor

Herhangi bir iOS ve Android kullanıcısı, sosyal medya ve e-posta gibi uygulamalarda SwiftKey’i varsayılan klavyesi olarak ayarlayabilir. Temel olarak, bir uygulama üçüncü taraf bir klavyeye izin veriyorsa, üzerinde SwiftKey’i kullanabilirsiniz. AI teknolojisinin yanı sıra, SwiftKey’in diğer özellikleri arasında yazım hatalarını düzeltme, görev kaydetme ve kişiselleştirilmiş bir araç çubuğu yer alacak. Bing düğmesi klavyenin sol tarafında yer alacak ve ayrıca bir kişi yazarken üst kısımda otomatik olarak önerecek.

Microsoft SwiftKey ayrıca seçilen beş dile kadar erişebilecek ve aynı sürümde Microsoft, Bing Uygulamasındaki çeviri hizmetlerinde güncellemeler yapılacak. İngilizceden Fransızcaya, İspanyolcaya veya İtalyancaya sözcük ve deyimler çeviren kullanıcılar, varsayımlarda bulunan chatbot’a karşı artık eril ve dişil versiyonları görecekler.

OnlyFans yeni içeriklerle zenginleşiyor! Artık sadece porno içerikleri yok!