Microsoft Oyunları Bileğinize Getiriyor

Microsoft band 2

Yeni akıllı bilekliği Microsoft Band 2’yi daha cazip hale getirmek isteyen Microsoft, bunun için oyunlara yöneliyor. Akıllı bileklikte oynanabilecek ilk oyun şimdiden hazır.

Akıllı saat pazarından şimdilik uzak duran Amerikalı teknoloji devi Microsoft, bunun yerine akıllı bilekliği Microsoft Band’e odaklanıyor. Firmanın ilk akıllı bilekliği olan Microsoft Band pek heyecan verici bir cihaz olmasa da, Band 2 oldukça heyecan verici özelliklerle geliyor. Microsoft’un Ekim ayında resmi olarak tanıttığı Microsoft Band 2 için büyük planları var.

microsoft-band

Microsoft’un bu büyük planlarının başında, akıllı bileklere yönelik oyunlar geliştirmek geliyor. Akıllı bilekliklerde görmeye pek alışık olmadığımıza oyunlara yatırım yapmaya başlayan şirket, ilk oyununu şimdiden geliştirmiş durumda. FYCPT adını taşıyan bu oyunda kullanıcılar, çeşitli engelleri aşarak tehlikeli bir parkurda yarışıyorlar. Kullanıcıların karakterlerine yön vermek için bileklerini onyatmaları yeterli oluyor. Microsoft’un bu oyunu deneme amacıyla kullanması ve başarılı olduğu taktirde başka oyunlar da geliştirmesi bekleniyor.

Hitman Artık Bölümler Halinde Yayınlanacak