Microsoft Band 2 İçin Hazırlıklar Başladı

Microsoft Band 2

Microsoft’un akıllı bileklik alanındaki ikinci ürünü olan Microsoft Band 2’nin test aşamasında olduğu ve yıl sonuna kadar piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar pazarına girme konusunda rakiplerinin gerisinde kalan Amerikalı teknoloji devi Microsoft şu ana kadar bu alanda pek etkili olamasa da, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ilk akıllı bilekliği Microsoft Band‘le bu alana giriş yapmış oldu. Microsoft Band’in çıkışının ardından Microsoft tarafından yayınlanan açıklamada akıllı bilekliğin kısa sürede tükendiği duyurulmuş olsa da, daha sonra ortaya çıkan haberler bunun nedeninin Microsoft Band’in yoğun ilgi görmesi değil az sayıda üretilmiş olması olduğunu gün yüzüne çıkardı.

Microsoft_Band_2

Microsoft Band’in Microsoft tarafından iddia edildiği kadar başarılı olup olmadığı tartışma konusu olmaya devam ederken, Microsoft’un ilk akıllı bilekliğinin performansından gerçekten de memnun kaldığını gösteren yeni detaylar ortaya çıktı. Akıllı bileklik alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Microsoft’un Microsoft Band 2 adını taşıyan yeni bir akıllık bileklik üzerinde çalıştığı ve bu yeni akıllı bilekliği yıl sonuna kadar kullanıcıların beğenisine sunacağı belirtiliyor. Microsoft’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre prototip aşamasına ulaşan Microsoft Band 2 firmanın Avrupa’daki ortakları tarafından test edilmekte.

Microsoft Band 2‘nin donanımsal özellikleri şimdilik belirsizliğini koruyor olsa da, öncülüne göre çok daha gelişmiş bir akıllı bileklik olması beklenen Band 2’nin batarya ömrü ve sensör sayısı gibi alanlarda önemli geliştirmeleri beraberinde getireceği tahmin ediliyor.

Silent Hills Başka Bir Stüdyoda Tamamlanabilir