Michael Van De Poppe güvendiği altcoini açıkladı

Chainlink

Kripto para piyasasındaki güvenilir isimlerden biri olan Michael Van De Poppe patlama yapmasını beklediği altcoini açıkladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ünlü Analist Michael Van De Poppe güvendiği altcoini açıkladı. Son günlerde kripto para piyasasının hayli dalgalı olduğunu söyleyebiliriz. Yani iniş ve çıkışları kestirmek çok da mümkün olmuyor. Bir gün yüzde 20 artan bir coin ardından sert düşüşler yaşayabiliyor. Artık bu coinden hayır gelmez dediğimiz anda bu sefer daha dik bir yükseliş sergiliyor.

Peki önümüzdeki süreçte patlama yapacak olan altcoin hangisi olacak? Bu konuda ünlü analist Michael Van De Poppe’nin güvendiği bir coin var. Chainlink.

Ünlü Analist Michael Van De Poppe güvendiği altcoini açıkladı

Ünlü Analist Michael Van De Poppe güvendiği altcoini açıkladı

Şu sıralar 30 dolar seviyelerinde seyreden LINK bir ara 50 doları aşmayı başarmıştı. Mayıs ayındaki büyük düşüş öncesinde LINK 50 dolar bandını geçerek önemli bir rekora imzasını atmıştı. Poppe’ye göre LINK’in aynı seviyelere tekrardan yükselmesi çok da zor değil.

Elbette her analistin bu konu hakkında farklı düşüncelere sahip olduğunu unutmamamız gerekiyor. Başka bir analist, başka bir coinden patlama bekleyebilir. Dolayısıyla burada temel nokta kendi görüşleriniz.

Tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanızı tavsiye ederiz.

iPhone 13 modelleri bu fiyatlarla başarılı olabilir mi?