Michael Jackson’ın hayatı film oluyor

Resim1 1 1

Michael Jackson’ın sallantılı hayatının bir film olacağı açıklandı. Film, Lionsgate için Graham King tarafından üretilecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda dikkat çekici değerlendirmeler yapıldı.

Michael Jackson’ın hayatı film oluyor! İnsanlık tarihinin en ünlü şarkıcılarından biri olan pop yıldızı Michael Jackson’ın hayatı film olur. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve tüm dünyanın gündemine oturan “Bohemian Rhapsody”nin yapımcılığını Graham King‘in üstlendiği proje, Michael Jackson’ın çalkantılı hayatı ve kariyerine odaklanacak. King, biyografik film için Michael Jackson’ın mirasının yönetmenleri John Branca ve John McClain ile birlikte çalışacak.

İçinde bulunduğu projenin ne kadar önemli olduğunun farkında olan Graham King, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Jackson ailesiyle ilk kez 1981 yılında tanıştım ve onların mirasını beyaz perdeye taşımaktan onur duyuyorum. Dodger Stadı’nda oturup Victory Tour’u izlerken bu filmi neredeyse 38 yıl sonra izledim. Bunun bir parçası olma ayrıcalığına sahip olacağımı asla hayal edemezdim.” ifadeleri kullandı.

Resim2

Michael Jackson’ın hayatı film oluyor

“Karmaşık adamın derinlemesine bir tasvirini verecek”

The Hunger Games ve John Wick gibi ikonik yapımların yanı sıra Michael Jackson projesinin de arkasındaki şirket, bir kez daha adından söz ettirecek, Lionsgate tarafından yapılan bir basın açıklamasında, “İzleyicilere filmin derinlemesine bir tasvirini verecek. Şirketin CEO’su Joe Drake şunları söyledi:

Michael Jackson’ın hayatı gerçekten bir belgesel olmayı hak ediyor. Müziğiyle dünya çapında ün kazanması, ten rengini değiştirmek için yaptığı ameliyatlar, çocuk istismarı ile suçlanması onun hayatındaki en önemli olaylardandır. Diğer taraftan; Pop of King’in 2009’daki şüpheli ölümü bile hala bir sır olarak kalıyor. Bazı insanlar Michael Jackson’ın bugün hala hayatta olduğuna inanıyor. Bakalım yeni film bu hayat hikayesini nasıl anlatacak.

Instagram yeni hesap kontrollerini kullanıma sunuyor