Hobbit’in Son Filminin Yeni İsmi Ne Oldu?

hobbitön

Peter Jackson’ın Hobbit üçlemesi, seyirciye veda ederken bazı değişikliklere uğrayacak gibi. Yönetmen bu değişimlere isimden başladı.

İkinci sınıf korku filmlerinin yönetmeni Peter Jackson, Yüzüklerin Efendisi serisiyle dünya çapında tanınan saygın isimlerden biri oldu. J.R.R Tolkien’in yıllardır sinemaya taşınan romanlarına hayat veren Jackson korkulan bu projeyi üstlendi. Yüzüklerin Efendisi’nin ekranların ulaştığı her yere götüren Jackson son yıllarda Hobbit filmleriyle ön planda.

hobbit

Aslında tek kitap olan Hobbit’i ilk önce, iki daha sonra da hikayeyi daha iyi anlatabilmek için üçe bölen Peter Jackson’dan beklenmedik bir açıklama geldi. Peter Jackson, kendi Facebook sayfasından yaptığı bir açıklamayla, Hobbit’in merakla beklenen son filmindeki isminin Battle of Five Armies (5 ordular savaşı) olacağını duyurdu. Jackson, normalde açıklanan There and Back Again (Gitti ve Geri Döndük) isminin, filme yakışmadığını düşündüğünü söyledi. Hobbit filminde Bilbo’nun maceralarını anlatmayı hedefleyen Peter Jackson, eski ismin hikayeyi yansıtmadığını açıkladı.

Dragon Age Dünyası Artık Durgun Olmayacak