Metal Slug XX PC için satışa sunuldu

maxresdefault 2

Oyun dünyasının köklü serilerinden biri olan Metal Slug, uzun bir sürenin ardından tekrardan PC’lerimize konuk oluyor. Metal Slug XX, PC için satışa sunuldu.

Özellikle atari salonlarının yaygın olduğu yıllarda popüler olan Metal Slug serisi, yeni oyunu ile PC’lerimize konuk oluyor. Serinin ilk oyunu 1996 yılında satışa sunulmuştu. Genel olarak Contra stilinde ateş et koş ve ilerle tarzı bir yapıya sahip olan oyun hayli talep görmüştü.

Özellikle atari salonlarının vazgeçilmezi olan yapım, sonrasında yoluna konsollar üzerinde devam etmişti. Oyunun geliştirici stüdyosu olan SNK, aradan geçen 23 senelik zaman dilimine 20 Metal Slug oyunu sığdırmayı başardı.

Metal Slug XX PC için satışta

Serinin son oyunu olan Metal Slug XX, 2009 yılında PSP için yayınlanmıştı. Son olarak geçtiğimiz yıl PlayStation 4’e gelen yapım, şimdi de PC oyuncularının beğenisine sunuldu.

Metal Slug XX hali hazırda Steam üzerinde 32.00TL gibi oldukça uygun bir fiyattan satılmakta. Eğer siz de Retro oyunlara karşı ilgiliyseniz bu oyunu denemenizi tavsiye ederiz.

Muhtemelen önümüzdeki indirim kuşağında Metal Slug XX fiyatı da düşecektir. O yüzden 32TL bu oyuna çok diyorsanız bir süre bekleyebilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Metal Slug serisi öyle muazzam bir platform oyunu değil. Az önce de belirttiğimiz üzere koş, ateş et ve ilerle tarzında bir yapım. Yani bu oyundan Dead Cells performansı beklemek doğru olmaz.

PUBG çalıştıracak en ucuz bilgisayarlar