Bu hafta çıkacak oyunlar (3 – 9 Temmuz)

kirby

Bu hafta çıkacak oyunlar listesine baktığımızda, son derece sade ve pek de iç açıcı olmayan bir tablo ile karşılaşıyoruz. İşte konu hakkındaki detaylar.

Haziran’ın başında gerçekleşen E3 2017 interaktif oyun ve eğlence fuarının ardından, oyun dünyasında bir durgunluk başgösterdi. Zira iki, üç haftadır çıkacak olan oyunlar listesine baktığımızda pek de elle tutulur bir ismin olmadığını görüyoruz. Bu hafta çıkacak oyunlar listesine baktığımızda da tablonun geçtiğimiz haftalara oranla pek değişmediğini söylemek mümkün.

Hatta gerçekçi olup, durumun daha da kötüye gittiğini dile getirebiliriz. Zira bu hafta çıkan oyunlar listesine hızlıca göz attığımızda dikkat çeken hiçbir yapımın olmadığını görüyoruz. Elbette sıkı bir 3DS fanı değilseniz.

Eğer 3DS’te oyun oynamayı seviyorsanız, bu hafta sizin için iyi bir haberimiz var. Zira Nintendo’nun sevilen oyun serilerinden biri olan Kirby, yeni oyunu ile 3DS’e konuk olmaya hazırlanıyor. Kirby’s Blowout Blast, 6 Haziran’da raflardaki yerini almış olacak. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu hafta çıkacak oyunlar listesi ile başbaşa bırakalım.

3 Haziran Pazartesi

Death Squared (Switch)

4 Haziran Salı

That’s You (PS4)

5 Haziran Çarşamba

SpeedRunners (PS4)

6 Haziran Perşembe

Kirby’s Blowout Blast (3DS)
ACA NeoGeo: Metal Slug 2 (Switch)
Vaccine (Switch)
Shephy (Switch)
Toby: The Secret Mine (PS4)
Revenant Saga (Wii U)

7 Haziran Cuma

Energy Cycle (Vita)
Ninja Usagimaru: Two Tails of Adventure (Vita)
Save the Ninja Clan (PS4)