PUBG çalıştıracak en ucuz bilgisayarlar

pubg

#İŞBİRLİĞİ

Şu aralar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en popüler oyunlardan biri PUBG. Peki PUBG çalıştıracak en ucuz bilgisayarlar hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

İlk olarak Mart 2017’de satışa sunulan PUBG, kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine erişmeyi başarmıştı. Oyunun PC’de ilgi görmesinden sonra konsollar için de gelmesi bizler için sürpriz olmadı.

CS GO’yu tahtından ederek en çok oynanan FPS oyunu olan PUBG, kısa süre önce mobil platformlar için de yayınlandı. Şu aralar dünyada en çok oynanan oyunların başında gelen PlayerUnknown’s Battlegrounds’un en popüler olduğu platfrom ise PC. Peki bilgisayarınız PUBG için yeterince güçlü mü? Dilerseniz aşağıdaki linkten oyunun sistem gereksinimlerine göz atabilirsiniz.

PUBG PC sistem gereksinimleri için tıklayın

Eğer PC’nizin sistemi PUBG için yeterliyse sorun yok. Aksi halde sizi PUBG çalıştıracak en ucuz bilgisayarlar listemize alalım.

PUBG çalıştıracak en ucuz laptoplar listesini hazırlarken tamamen diz üstü laptopları baz aldık. Yani benzer bir sistemi masaüstü olarak kurmak  isterseniz muhtemelen çok daha ucuza gelecektir. Fakat günümüzde masaüstü PC’lere olan talep iyiden iyiye azalmış durumda.

O yüzden biz de PUBG çalıştıracak en ucuz bilgisayarlar listemizi laptop modellerine göre hazırlamak istedik.

Bu arada listeye geçmeden önce belirtelim. Listedeki PC’ler PUBG’yi minimum ayarlarda kasmadan oynatacak düzeydeler. Yani bu PC’leri alıp da maksimum bir performans beklemeyin. Şimdi dilerseniz listemize geçelim.

PUBG oynatacak en ucuz bilgisayarlar

Dell Inspiron 3576

dell

İşlemci: Intel Core i5 7200U
RAM: 8GB
HDD: 1TB
Ekran Kartı: AMD Radeon 520
Ortalama Fiyatı: 3350 TL