Metal Gear Solid V’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

metalgearsolid

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’in internete sızdırılan yeni videosu çıkış tarihini ortaya çıkardı.

Kojima Productions tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Metal Gear Solid serisinin yeni üyesi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, şüphesiz bu yılın en heyecanla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Ground Zeroes’la başlayan hikayeyi tamamlayacak olan Phantom Pain için meraklı bekleyiş devam ederken internete sızdırılan yeni bir video, yeni oyunun ne zaman piyasaya sürüleceğini gün yüzüne çıkardı.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain E3 2014'e Hazırlanıyor

Metal Gear Solid serisinin yayımcı firması Konami’nin 5 Mart’ta düzenleyeceği basın toplantısında göstermeyi planladığı bir tanıtım videosu bugün internete sızdırıldı ve böylece Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 1 Eylül’de dünya genelinde satışa sunulacağı ortaya çıktı. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan yeni Metal Gear Solid oyununun tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak olması, Konami’nin oyunun çıkışına dev bir etkinliğe dönüştüreceği yönünde yorumlandı.

Uzun yıllardır devam eden Metal Gear Solid serisinin tamamıyla açık dünyada geçen ilk oyunu olma özelliğini taşıyan The Phantom Pain, Ground Zero’da seriye dahil edilen yeni oyun mekaniklerine yenilerini de ekleyecek ve çok daha kapsamlı bir oyun olacak.

Snapdragon 820 Hakkında İlk Detaylar Açıklandı