Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Hakkında Yeni Detaylar

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Hakkında Yeni Detaylar

Merakla beklenen yeni Metal Gear Solid oyunu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’in çıkış tarihi hakkında ilk detaylar Hideo Kojima tarafından açıklandı.

Japon oyun stüdyosu Kojima Productions tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Metal Gear Solid, üst üste piyasaya sürülecek olan iki yeni oyunla yolculuğuna devam ediyor. Serinin geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen yeni üyesi Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Metal Gear Solid V’in ilk halkası olarak değerlendirilken, çok daha kapsamlı bir oyun olarak tanıtılan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain merakla beklenmeye devam ediyor.

Metal_Gear_Solid_5

Kendisine öncülük eden Ground Zeroes’un temellerini attığı yeni hikayeyi devam ettirecek olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmış değil. Ancak geçtiğimiz günlerde katıldığı bir röportaj sırasında The Phantom Pain hakkında açıklamalarda bulunan oyunun yaratıcısı Hideo Kojima, oyunun çıkış tarihi hakkında ilk detayları ağzından kaçırmış olabilir. Kojima’nın röportajını yayınlayan The Guardian, makalenin sonunda oyunun 17 Mart 2015’te piyasaya sürüleceğini belirtti.

Destiny 2 Beklendiği Kadar Çabuk Çıkmayabilir