Metal Gear Solid Online Ekran Görüntüleri!

Metal Gear Solid Online Ekran Goruntuleri

Hideo Kojima’nın efsane aksiyon-macera ve gizlilik temalı oyunu Metal Gear Solid’i online maceralara sürükleyecek yapımın ekran görüntüleri yayınlandı.

İlk olarak TGA 2014 (The Game Awards) kapsamında duyurulan MGS Online, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’in içerisinde ayrı bir oyun olarak yer alacak.

Metal Gear Solid Online Ekran Goruntuleri!

Efsanevi aksiyon-macera ve gizlilik temalı oyun Metal Gear Solid’i online maceralara sürükleyecek olan yapım Metal Gear Solid Online’ın ekran görüntüleri yayınlandı. TGA 2014 etkinliğinde duyurulan MGS Online, The Phantom Pain’in içerisinde yer alacak.

Kendi tarzımıza göre şekillendirebileceğimiz karakterlerle online arenalarda taktiksel bir işbirliği ve mücadeleye girişeceğimiz Metal Gear Solid Online ilk olarak 2008 yılında PS3 platformu için duyurulmuştu. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile aynı kutuda gelecek olan MGS dünyasının kendine has gizlilik ögeleri ve oynanışını da içerecek.

OctoCamo adındaki sistemle rakiplerimize gizlice yaklaşabilecek ve dürbünle yerlerini belirleyebileceğiz. Nintendogs gibi ilginç oyuncakları kullanarak rakiplerimizi şaşırtabileceğiz. MGS Online V. ana oyunuyla beraber 2015 yılı içerisinde PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için oyuncularla buluşacak.

Metal Gear Solid Online’ın yeni yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz;

Metal Gear Solid Online Ekran Goruntuleri2

Akıllı Cihazlar İçin Yeni Adım!