Mark Zuckerberg’den Apple’a Ağır Eleştiri!

Mark Zuckerbergden Applea Agir Elestiri

Dünyanın en popüler paylaşım platformu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, teknoloji devi Apple hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Teknoloji devini kullanıcılarının çıkarlarını düşünmediğini belirten Zuckerberg, ürünlerini çok pahalı sattığının altını çizdi.

Mark Zuckerberg'den Apple'a Agir Elestiri!

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım platformu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, teknoloji devi Apple hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Şirketin kullanıcılarının çıkarlarını gözetmediğini düşünen Zuckerberg, ürünlerini pahalıya satmasından dert yakındı.

Mark Zuckerberg, Apple CEO’su Tim Cook tarafından yapılan açıklamalara sert şekilde eleştirdi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamalarıyla ücretsiz hizmet veren siteleri ve uygulamaları eleştiren Tim Cook, “Eğer bir uygulama ücretsizse müşteri değil ürünüsünüzdür” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu açıklamaları sert şekilde eleştiren Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, Apple’ın kullanıcıların çıkarlarını düşünmediğini dile getirirken, “Eğer Apple kullanıcılarını düşünseydi, ürünlerini daha ucuza satışa sunardı” şeklinde ifadelere yer verdi.

DriveClub İçin Hava Şartları Geliyor!