Meta WhatsApp için ücretli aboneliği getirmede kararlı

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

Şu sıralar Zuckerberg neye elini atsa kurutuyor. Metaverse tarafında fena çuvallayan Zuckerberg, milyarlarca dolar zarara uğradı. Facebook’un sahibi bu zararı WhatsApp üzerinden çıkarmayı planlıyor. İşte detaylar.

Meta WhatsApp için ücretli aboneliği getirmede kararlı. WhatsApp dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri. Neredeyse 2,5 milyar insan tarafından kullanılan bir uygulama olması da, bu durumun en önemli kanıtı. Ancak şirketin bu başarısının ardında yatan en önemli sebep, hiç kuşkusuz ki tamamen ücretsiz olması. Her ne kadar tamamen ücretsiz olan tek iletişim platformu olmasa da, arkasında dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Meta’nın olması, WhatsApp’ı piyasanın doğal lideri haline getirdi.

Ücretli WhatsApp

Öte yandan eski adıyla Facebook yeni adıyla Meta, uzun bir süredir WhatsApp kullanıcılarından bir şekilde ücret alabilmenin yollarını arıyor. Bu konuda daha önce birkaç defa girişimde bulunan şirket, bu kez ücretli abonelik sistemini uygulamaya koymaya kararlı gibi görünüyor.

Meta WhatsApp için ücretli aboneliği getirmede kararlı

Ücretli WhatsApp

Şirketten yapılan acıkamaya göre 2023 tarihinden itibaren, isteyen kullanıcılar WhatsApp’ın ücretli sürümüne geçiş yapabilecekler. Aylık 1 dolar civarı olacağı düşünülen ücretin neden ödenmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Çünkü WhatsApp’ı şu an ki haliyle kullanmak isteyenler için herhangi bir kısıtlama olmayacak.

Ücretli WhatsApp

Bununla birlikte şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Meta bundan sonra gelecek bazı önemli güncelleme ve özellikleri sadece ücretli kullanıcıların beğenisine sunacak. Bunların başında ise, WhatsApp hesaplarının birden fazla cihazdan aynı anda kullanılabilmesi özelliği geliyor.

Instagram takipçisi nasıl arttırılır? Saniyeler içerisinde binlerce takipçi!