Messi takım arkadaşlarına altın kaplama iPhone 14 yaptırdı

Messi altın iPhone 14

Messi, birlikte Dünya Kupası’nı kazandığı Arjantin milli takımındaki takım arkadaşlarının her birine özel tasarlanmış altın kaplama iPhone 14’ler yaptırdı.

Bir dönem kariyeri düşüşe geçen, hatta efsanesi olduğu Barcelona kulübünün taraftarları tarafından ıslıklanan efsanevi futbolcu Lionel Messi, son bir yılda bu gidişatı hızla tersine çevirdi ve 35 yaşına gelmiş olmasına rağmen hala dünyanın en iyilerinden olduğunu ispatladı. Geçtiğimiz yılın sonunda Arjantin milli takımıyla Dünya Kupası’nı kaldırarak da bu dönüşünü taçlandırdı.

Dünya Kupası’nı da sonunda kaldırmasıyla birlikte tüm zamanların en iyi futbolcusu tartışmasında zirvedeki yerini daha da sağlamlaştıran Lionel Messi, çok isteyip bir türlü elde edemediği bu kupayı geç de olsa kazanmasına yardımcı olan takım arkadaşlarına, kıymetli bir hediyeyle teşekkür etti. Efsanevi futbolcunun Arjantin milli takımındaki takım arkadaşları için seçtiği özel hediye ise, altın kaplama iPhone 14’ler oldu.

Messi Instagram

Görsellerden de görebileceğiniz üzere bu özel tasarım iPhone 14’ler sadece altın kaplama olmakla kalmıyor, aynı zamanda oyuncuların her birine özel olarak hazırlanmış özel arka panel tasarımıyla geliyor. Bu özel tasarım iPhone 14’lerin altın kaplama arka panellerinin ortasında Dünya Kupası Şampiyonu 2023 yazısı ve hemen üstünde Arjantin milli takımının amblemi yer alırken, sağ üst köşelerinden sahiplerinin, yani Arjantinli futbolcuların isimleri ve forma numaraları yazıyor.

iDesign Gold tarafından tasarlanan bu özel iPhone 14’lerin kaplamasının 24 ayar altın olduğu belirtiliyor. Toplamda 35 adet yaptırılan bu altın kaplama iPhone 14’lerin Messi’ye toplam maliyetinin 170 bin dolar olduğu söyleniyor.

messi iPhone 13

Elden Ring için beklenen haber geldi