Old Guard Netflix’i salladı! İşte beğenilen dizinin detayları!

old guard

Netflix, rakiplerine karşı büyük avantaj sağlayacak yeni bir diziyle gözleri üzerine çekti. Charlize Theron’un başrolünü oynadığı aksiyon ve gerilim tarzı dizi, sosyal medyanın yeni ilgi noktası olacak gibi görünüyor. 

Old Guard Netflix’in son sürprizi olarak, dizi severlerden tam puan alarak yayına girdi. Greg Rucka’nın çizgi roman dizisinden uyarlanan dizi film, insanlığın faydası için savaş veren ölümsüz savaşçıların öyküsünü anlatıyor.

Old Guard yeni Game of Thrones olabilir mi?

Binlerce yıl boyunca, şeytanca planlar yapan grupların karşısında savaş veren savaşçı Andy’nin modern dünyadaki öyküsüne odaklanan dizi, aynı zamanda tarihsel ve dinsel çatışmalara dair felsefi çıkarımlarıyla dikkat çekti.

Öyküsü anlatılan ölümsüz savaşçıların arasında, bir ABD deniz piyadesi, bir Avrupalı savaşçı ve siyahi ABD’li bir kadın da yer alıyor. Dizinin öyküsü, ölümsüz savaşçıları yakalayarak onların biyolojisini anlamak ve ölümsüzlüğü çözmek isteyen şeytani bir ilaç şirketinin varlığıyla daha da ilginçleşiyor.

old guard

Covid-19 erkek düşmanı çıktı! Erkekler neden ölüyor?

Dizinin başarısının arkasında, aksiyon rolleri konusunda çok deneyimli olan güzel oyuncu Charlize Theron’un rolü de dikkat çekiyor. Seyirciler yeni yayına giren dizinin, bu başarıyı sürdürmesi halinde, çok uzun yıllar yayında olacağını düşünmeye başladı. Dizi IMDB’de şimdilik 6.8 puan almışken, Google kullanıcıları arasındaki oylamada %95 beğeni topladı.

Dizinin trailer’ını ise aşağıda izleyebilirsiniz:

Diziyi izlediyseniz, güçlü ve zayıf yönleri konusundaki düşüncelerinizi merak ederiz. Dizi hakkındaki yorumunuz nedir, sizce Old Guard kalıcı olacak mı veya yeni bir Game of Thrones fenomenine dönüşebilir mi?


Yorumlar kapatıldı.