NUK Thermo Constant biberon ısıtıcı video inceleme

nuk 1

NUK Thermo Constant biberon ısıtıcısı, kolay kullanım, güvenli ve uygun ısıda mama hazırlamak için geliştirildi. Bu ürün ile yaşadığımız deneyimleri bu videoda sizlerle paylaştık.

Bebekler biberon ile beslenmede anne sütü sıcaklığında isterler. Bir günde defalarca kez beslendiklerini düşündüğümüzde hazırlama işi oldukça önemli bir zaman alabilir. Hele bir de bebekleriniz sabırsız ve açsa bu işlem daha da zor bir işe dönüşebilir. NUK Thermo Constant biberon ısıtıcı işte burada devreye giriyor.

Bu ürün bebeklerin yiyeceklerini dayanıklı plastik biberon ve cam kavanozları eşit olarak ısıtmak için tasarlandı. Enerji tasarrufu sağlayan bu ürün otomatik termostat ve manuel de ayarlanabilir ısıtma seviyeleri ile farklı olmak istiyor.

Buraya kadar her şey gayet güzel. Peki bu ürünü uzun süre kullandığınızda ne gibi sorunlarla karşı karşıya gelebileceğinizi biliyor musunuz? Teknik servis sürecinden haberdar mısınız? Ya da üreticinin ürüne ne şekilde sahiplenmesi? En iyisi sizler için hazırladığımız bu videoya bir göz atın.

2016 Yılının En İyi Akıllı Telefonları


Yorumlar kapatıldı.