Mercedes,BMW ve Audi: En İyi İnternet ve Navigasyon Sistem Hangisinde?

2014 mercedes benz e63 amg s bmw m5 front three quarters

Lüks Alman üç büyükleri Mercedes, BMW ve Audi, bu sefer bambaşka bir platformda savaşıyor. Bu üçlüden en iyi navigasyon sistemi, internet bağlantısı ve Bluetooh uyumu hangisinde? Sorularınızın cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

BMW, Mercedes ve Audi sürekli bir rekabet içinde. Pek çok kullanıcı konfor için Mercedes’i tercih ederken, sportif kullanım isteyenler BMW’yi, ikisinin mükemmel kombinasyonunu talep edenler Audi’yi tercih ediyor. Elbette bu ifadeler Mercedes’in sportif kullanılamayacağı veya BMW’nin sportif olmadığı anlamına gelmesin. Sadece üçü hakkındaki kullanıcıları tercihlerini vurgulamak niyetindeyiz.

Mercedes, BMW ve Audi, şimdi de navigasyon, internet ve Bluetooth bağlantısı için savaş veriyor. Karşılaştırma için Mercedes E, BMW 5 ve Audi A6’yı tercih ettik.

BMW, daha ilk saniyeden rakiplerinin önüne geçiyor ve en kapsamlı opsiyonları sunuyor. Mobil cihazınızdan, otomobiliniz ile ilgili bilgileri kolayca edinebiliyorsunuz. Bu sistem sadece BMW’de bulunuyor.

0909 09 z%2Bmercedes benz vs%2Bbmw

Buna ek olarak BMW’nin ekranı rakiplerinden çok daha büyük ve BlueTooth ile müzik çalmak keyif.Adui ise bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Bluetooth müzik sistemi ek ücret olarak satın alınabiliyor. BMW’nin aksine tarayıcı kullanımlarında ek ücret talep ediyor.BMW ve Mercedes 360 derece kamera sunarken, Audi’de böyle bir imkan bulunmuyor.

Mercedes, belki de en rahat kullanımı sunuyor. Ses kontrolü ile Bluetooth’lu cihazı, araca bağlayabiliyorsunuz. 360 derece kameranın kullanı da basitliğiyle göz dolduruyor.

İncelememizin mutlak rakibi ise kapsamlı özelikleriyle BMW 3 serisi oluyor.

350.00 Dolarlık Saat Ortaya Çıktı