Mercedes Benz VISION EQXX EV 3 Ocak 2022’de piyasaya çıkıyor

Mercedes Benz VISION EQXX

Mercedes Benz VISION EQXX, birkaç segmentte bazı sağlam özellikler ve büyük verimlilik ile 3 Ocak 2022’de piyasaya sürülecek.

Dünya, verimli ve çevresel açıdan sürdürülebilir enerji çözümleriyle yeşil bir topluma giderek daha fazla yöneliyor. Yanıcı motorlardan elektrikli araçlara geçiş bazı ülkelerde şaşırtıcı ve hızlı olmuştur. Geleneksel otomobil üreticileri, önümüzdeki on yılın başında tamamen elektrikli motorlar için gazla çalışan motorlardan nihai olarak çıkma hedefleriyle üretim seçimlerini yeniden keşfediyor.

Mercedes Benz, hızlı ve verimli araçlarından oluşan lüks serisi ile ünlü. Şu anda 2030 yılına kadar tam bir elektrikli araç üreticisine geçişte istikrarlı bir ilerleme kaydediyor. Geliştirme aşamasında olan birkaç model var, ancak şirket, 3 Ocak’ta piyasaya sürülmesi için faturalandırılan süper verimli Mercedes Benz VISION EQXX tamamen elektrikli araçı duyurdu.

Mercedes Benz VISION EQXX EV 3

Araç birkaç segmentte bazı sağlam özellikler ve büyük verimlilik ile gelecek. Tek bir şarjla 1.000 km’lik bir sürüş menzili sunuyor, bu da şu anda alabildiği kadar yüksek. VISION EQXX’in geçen yıl duyurulduğunda ilk menzil spesifikasyonu 1.200km idi. Mercedes Benz COO’su Marcus Schafer’in görüşüne göre şirket, Electric Drive’da liderlik etme stratejik hedefinde güçlü bir ilerleme kaydediyor. Schafer, VISION EQXX’in bugüne kadar yapılmış en verimli araç olmaya hazır olduğunu söylüyor.

Mercedes Benz, elektrifikasyon hedeflerini sürdürmeye devam ederken, hızla büyüyen bir pazarda rekabet avantajı elde etmek için seri tekliflerinin verimliliğini artırmaya devam etmeyi umuyor. Şirkete göre pillere güç sağlayacak pil hücreleri, şu anda elde edilenden daha yüksek bir enerji yoğunluğu sunacak. Mercedes Benz VISION EQXX, hala konsept bir araç olmasına rağmen, şirketin bu serisinin nasıl görünebileceğine dair ipuçları verebilir.

OPPO Enco TWS kulaklıklar yeni özellikler alıyor