Meizu Blue Charm resmileşti

Meizu Blue Charm resmileşti

Çinli telefon üreticisi Meizu’nun yeni telefon modeli Blue Charm kesinleşti. Meizu’nun yeni modeli uygun fiyatıyla geniş bir kesime hitap edecek.

Xiaomi bundan birkaç gün önce yeni model amiral gemilerini tanıtmıştı. Anlaşılan Çinlilerin rakibi yine Çinliler olacak. Cihazın en dikkat çekici yönü ise şu: Telefon özellik olarak bir amiral gemisi ve fiyat olarak da giriş seviyesinin üstü bir konumda.

Meizu böylelikle kendi pazarına yabancıları sokmak istemiyor. Telefonda dört çekirdekli MediaTek MT6732 yongaseti yer alacak.

Meizu Blue Charm resmileşti
Meizu Blue Charm resmileşti

Yongasetindeki işlemcinin saat frekans hızı ise 1.5 GHz. Telefonun ekranı 5 inç yarı HD 1280×720 çözünürlüğünde. Cihazın arka kamerası ise 13 megapiksel. Yeni model telefonun bataryası ise 2.610 mAh.

Telefonda Android Kit Kat 4.4.2 işletim sistemi yer alacak. Telefonun 160 dolar yaklaşık olarak 380 TL fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.

Telefon 5 Şubatta ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Cihaz tasarım olarak iPhone 5c’ye benzeyecek. Bakalım, Meizu’nun alternatifleri çoğalacak mı?

2015’te Bizi Neler Bekliyor