Meizu ME5’ın AnTuTu puanı şaşırttı

Meizu ME5 antutu puani

Meizu’nun beklenen yeni amiral gemisi Meizu ME5 modelinin AnTuTu performans testi puanı ortaya çıktı. Aynı zamanda yeni modelin teknik özellikleri yine AnTuTu tarafından yayınlandı. Meizu ME5’in detayları ve teknik özellikleri haberimizde.

Meizu-ME5-antutu-puani

Meizu’nun bir süredir beklenen modeli Meizu ME5 sonunda AnTuTu Benchmark’ta kendini gösterdi. AnTuTu tarafından yayınlanan ekran görüntüsünden yeni modelin teknik özelliklerini görebiliyoruz. Aynı zamanda Meizu ME5 modelinin AnTuTu puanı da ortaya çıktı. Samsung’un Exynos 7420 işlemcisine ve Mali-T760 grafik işlem birimine sahip olan telefonda 3 GB RAM kullanılıyor. Exynos 7420 isimli işlemci Samsung Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 modellerinde de gördüğümüz tanıdık bir CPU.

f/1.8 diyafram açıklığına sahip olan 21 MP kameralı telefonun iki farklı ekran boyut seçeneğiyle satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Ancak versiyonların detaylı ekran bilgileri henüz belli değil. Şimdilik sadece Full HD çözünürlükle geleceğini görüyoruz. 3600 mAh kapasiteli batarya ve 8 mm inceliğe sahip olacak telefon, AnTuTu performans testinde 69.000 puan almayı başardı. Oldukça iddialı olan bu rakamın haricinde 3D grafik testi sonucunda ise 211158 puan görünüyor. Meizu ME5 modelinin Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle satışa çıkacağı düşünülüyor.

Meizu-ME5-antutu-puani-2

Xiaomi Mi 4c’nin teknik özellikleri sızdı!