Meizu 21x Hakkında İlk Detaylar Gelmeye Başladı

Meizu 21 Pro

Meizu 21 serisine çok yakında yeni bir model daha eklenecek. Meizu 21x adını taşıyan bu model hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Çinli telefon üreticisi Meizu, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Meizu 21’i bu ayın başında piyasaya sürdü. Ancak Meizu’nun 21 serisine yönelik planları henüz son bulmuş değil. Çünkü yakında bu seriye yeni bir model daha eklenecek. Meizu 21x adını taşıyan bu yeni modele dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gelen son bilgilere göre 21x, daha orta segment bir yonga setine sahip olacak.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Meizu 21x, orta segment bir Snapdragon AI yonga seti kullanacak. Bu yonga setinin tam olarak hangisi olacağı bilinmiyor, ama bu tanım akıllara Snapdragon 7s Gen 2 ile Snapdragon 7 Gen 3’ü getiriyor. Her iki yonga seti de orta seviye AI özelliklerine sahip. Bu yüzden de bu tanıma uyuyor. Öte yandan daha tanıtılmamış olan Snadpragon 7+ Gen 3 de bir diğer ihtimal.

Meizu 21x

Meizu yavaş yavaş akıllı telefon pazarından çekildiği için yeni bir telefonun çıkmasına şüpheyle yaklaşanlar olabilir. Ancak kısa süre önce yeni bir telefonunun 3C’den sertifika alırken görülmüş olması, Digital Chat Station’ın paylaştığı bu bilgilerin doğru olma ihtimalini arttırıyor. 3C veri tabanında yer alan bilgilere göre bu yeni Meizu telefonu 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 66 W olacak.

iQOO Z9 Resmi Olarak Tanıtıldı