Meizu 16s özellikleri kesinleşti

meizu 16s

Meizu’nun geçtiğimiz ay ortaya çıkan modeli 16s ilk sertifikasını aldı. Muhtemelen Meizu 16s bu ay içerisinde raflardaki yerini almış olacak. İşte detaylar.

Gün geçmiyor ki akıllı telefon sektörüne yeni bir model daha eklenmesin. Bu durumun temel nedeni çok fazla üretici olması. Global anlamda isim yapan üretici sayısı 15 – 20 arasında olabilir. Fakat yerel pazarlarda pek çok irili ufaklı akıllı telefon üreticisi bulunuyor.

Oppo F11 Pro ön kamerası ne kadar dayanıklı?

Genel olarak en geniş model yelpazesine sahip üreticilerin Çin’den çıktığını söyleyebiliriz. Çünkü Çinli üreticiler, hemen hemen her fiyat aralığı için birden fazla model çıkararak pazar paylarını arttırmak istiyorlar. Nitekim Meizu da bu üreticilerden biri.

Geçtiğimiz yıl global pazardaki etkinliğini arttıran Meziu, bu bağlamda model yelpazesini genişletmek için de önemli adımlar attı. Çinli üreticinin şu aralar üzerine yoğunlaştığı modeli ise 16s.

Meizu 16s yakında satışa sunulacak

Hatırlanacağı üzere Meizu 16s’in özellikleri geçtiğimiz ay sızdırılmıştı. Nitekim bu özellikler geçtiğimiz gün 3C tarafından da onaylandı.

3C’den ilk sertifikasını alan Meizu 16s gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alacak. Min. 6GB RAM’e sahip olması beklenen telefonun dahili depolama alanı da 128GB olarak belirlenmiş durumda.

3600 mAh kapasitesine sahip ortalama bir pilden beslenecek olan Meizu 16s, Sony’nin 48MP’lik IMX586 lensleriyle güçlendirilmiş kamerasıyla da dikkat çekiyor.

Öte yandan telefonun başlangıç fiyatının da 490 dolar olacağını belirtelim. Meizu 16s için sızdırılan son fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2019 03 19 13.24.22